Alle recensies


⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

maandag 20 november 2023

Gastouder Pereira

Pien en Hetty ondersteunen, begeleiden en geven de juiste handvaten bij het starten van de gastopvang. Ze zijn makkelijk bereikbaar en zetten net die extra meters voor jou, zodat je met een gerust gevoel je werk kan doen. De communicatie is open, eerlijk en warm.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

donderdag 26 oktober 2023

Gastouder Carla van der Spek

Fijn gastouderbureau voor zowel gastouder en de vraagouder. Snelle reacties en hulp bij vragen. Leerzame bijscholing mogelijkheden worden geboden. Pien en Hetty zijn zeer betrokken. Dank voor jullie begrip en altijd weer meedenken en helpen, in het bijzonder de laatste jaren. Ik ga nu met pensioen.

⭐️⭐️⭐️⭐️

maandag 28 augustus 2023

Vraagouder Gea de Leeuw

Per 1 juli hadden we een gastouder bij ons thuis. Dit was erg prettig en er was een goede klik tussen de kinderen en gastouder. de communicatie tussen Hetty en ons verliep goed en waren altijd behulpzaam en keken met je mee als je ergens ondersteuning bij nodig had.We hebben een korte maar fijne tijd gehad. Bedankt voor alle lieve zorgen.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

zondag 5 juni 2022

Gastouder Monique

Inmiddels bestaat het GOB Westland 8 jaar en daar mocht ik met heel veel plezier een deel van meemaken.
Op 1 juni ben ik gestopt als Gastouder maar ik wil jullie laten weten, dat ik vanaf het 1e contact met jullie gastouderbureau een heel goed gevoel had en met een warm gevoel terug kan kijken op een fijne samenwerking met jullie.
Hetty, Pien niets is teveel voor jullie. Heb je een vraag dan krijg je een snelle reactie (zelfs in het weekend) terug van jullie. Jullie zijn betrokken, geïnteresseerd en wanneer jullie op huisbezoek komen is het gezellig en hebben jullie tijd voor de kinderen.
Tevens was ik blij dat er ook cursussen werden aangeboden en daar heb ik dan ook met veel plezier gebruik van gemaakt. De ehbo herhaling was altijd een leerzaam en gezellig samen zijn.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

zaterdag 9 april 2022

Gastouder Loes Paredes

Hetty en Pien, wat een geweldige begeleiding heb ik al die jaren van jullie gehad. Altijd bereikbaar, gezellig en begrijpend. Heel veel dank. Ik ga nu lekker genieten van het relaxen.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

donderdag 13 januari 2022

Vraagouder Tanja

Super fijn gastouderbureau! Hele goede en snelle communicatie, en denken altijd mee. Toppers!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

maandag 22 november 2021

Vraagouder Anne Bolderman

Fijn gastouderbureau met lieve medewerkers. Staan voor je klaar en vriendelijke communicatie.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

maandag 8 november 2021

Gastouder Pia Saarloos

Super! Alles is heel goed geregeld en we hadden een gezellige en goede samenwerking.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

vrijdag 5 november 2021

Vraagouder Chantal Lamens

Alles is altijd goed geregeld. Genoeg en fijne communicatie. En hele vriendelijke mensen die bij het GOB werken. Top!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

donderdag 10 juni 2021

Gastouder Daniëlle van Teddy Westland

GOB Westland is een super fijn gastouderbureau om mee samen te werken! Altijd bereid om je te helpen en je vragen te beantwoorden. Geen vraag is teveel en altijd een supersnelle uitgebreide reactie terug, zelfs s’ avonds en in het weekend krijg je een snelle reactie terug en ze zijn altijd bereid mee te denken! Hetty en Pien zijn erg betrokken en vriendelijk voor zowel vraagouder als gastouder! Oftewel een topbureau om mee samen te werken!!!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

donderdag 3 juni 2021

Gastouder Ellen Meijboom "in de Speelboom"

Gefeliciteerd: GOB WestLand bestaat al 7 jaar! En al die tijd ben ik als Gastouder aan dit bureau verbonden. Ik ben volop tevreden! Hetty en Pien staan altijd klaar voor zowel de ouders als gastouders. Ze organiseren interessante avonden, houden de administratie op orde en komen gezellig op bezoek. Bijzonder dat Hetty alle namen van de kinderen en hun ouders kent en hun gezinssituatie. Ze is ook altijd erg betrokken en geïnteresseerd in de gastouder en haar gezin. Kortom: een fijn gastouderbureau!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

maandag 3 mei 2021

Vraagouder Kishen

Hele fijne, professionele en snelle administratie en hulp vanuit het bureau!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

maandag 3 mei 2021

Vraagouder Elisabeth Kiderlen

Ondertussen alweer bijna 2 jaar bij jullie. Nog steeds erg tevreden met zowel jullie als de gastouder!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

maandag 3 mei 2021

Gastouder Amy van der Spek

Gastouderbureau Westland staat altijd voor je klaar. Ook in de weekenden en avonduren reageren ze razendsnel op je berichten. Heel fijn!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

maandag 26 april 2021

Gastouder Marsha

Sinds kort ben ik gestopt als gastouder, maar ik heb altijd fijn samengewerkt met de medewerkers van GOB Westland. Ik kon met al mijn vragen bij hen terecht en kreeg daar altijd snel en professioneel antwoord op. Ik vind de medewerkers heel betrokken. Ze kennen alle gastkindjes bij naam ook al hebben ze niet dagelijks met de kinderen te maken. Ook bij mij kwamen ze regelmatig langs voor een onverwacht huisbezoek waar vervolgens weer een kort rapport over werd geschreven wat naar de vraagouders en naar mij werd gestuurd. Deze bezoeken waren altijd positief en stond ik net op het punt naar buiten te gaan met de kids, was dat ook geen probleem. Dan kwamen ze later weer terug. Kortom, ik heb een fijne tijd gehad als gastouder, mede dankzij Hetty, Pien en voorheen ook Loes!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

maandag 26 april 2021

Gastouder Samantha

Hele lieve mensen ze doen het goed en hebben altijd tijd om je te helpen als er vragen zijn. Ik ben blij dat ik met hun mag werken. Top gastouderouderbureau.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

maandag 22 februari 2021

Vraagouder Stella

Hetty en Pien doen het hartstikke goed samen. Altijd bereikbaar, altijd bereid om mee te denken. Ook de administratie is goed op orde en ze zijn altijd een paar sprongen voor als je het mij vraagt. Echt een top Gastouderbureau!