Recensies


Relevante en respectvolle recensies zijn welkom. Wij plaatsen geen nep recensies en controleren altijd of de recensist een echte gast- of vraagouder is aan de hand van het e-mailadres. Wij behouden ons het recht om recensies te corrigeren op spelfouten. Negatieve recensies plaatsen we ook en nemen die graag mee als leerpunt. Afwijkende recensies met grof taalgebruik worden niet geplaatst.


Geef een recensie


0%
Sommige verplichte velden zijn nog leeg. Corrigeer en verzend opnieuw a.u.b.

Graag ontvangen wij een recensie zodat anderen kunnen lezen over de tevredenheid van Gastouderbureau Westland.* Verplicht in te vullen velden.De vermelde naam mag ook een afkorting of een bijnaam zijn.


Het e-mailadres wordt niet vermeld in de recensie.Deze gegevens worden per beveiligde e-mail verstuurd naar Gastouderbureau Westland en u ontvangt ook een bevestiging van de ingevulde informatie.

Nieuwste recensies

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

maandag 20 november 2023

Gastouder Pereira

Pien en Hetty ondersteunen, begeleiden en geven de juiste handvaten bij het starten van de gastopvang. Ze zijn makkelijk bereikbaar en zetten net die extra meters voor jou, zodat je met een gerust gevoel je werk kan doen. De communicatie is open, eerlijk en warm.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

donderdag 26 oktober 2023

Gastouder Carla van der Spek

Fijn gastouderbureau voor zowel gastouder en de vraagouder. Snelle reacties en hulp bij vragen. Leerzame bijscholing mogelijkheden worden geboden. Pien en Hetty zijn zeer betrokken. Dank voor jullie begrip en altijd weer meedenken en helpen, in het bijzonder de laatste jaren. Ik ga nu met pensioen.