Gastouderbureau

     Tarieven


De maandelijkse kosten voor gastouderopvang bestaan uit twee delen: de opvangvergoeding voor de gastouder en de bemiddelingskosten.

Lees meer...

       Admin


GOB Westland maakt gebruik van een compleet digitale omgeving.


       Nieuws


Volg het laatste Gastouderbureau Westland nieuws wat betrekking heeft op uw kinderopvang.


Lees meer...

© Gastouderbureau Westland

Gastouderopvang is een kleinschalige, professionele vorm van kinderopvang, meestal bij de gastouder in huis, waardoor de opvang en thuissituatie veel op elkaar lijken wat de overgang voor met name jonge kinderen makkelijker maakt. Ook opvang in de woning van de ouder is mogelijk.

Gastouderbureau Westland wil kwalitatief hoge, veilige, maar ook gezellige opvang bemiddelen voor uw kind. Opvang bij een sensitieve, geregistreerde gastouder die het belangrijk vindt een kind pedagogisch te begeleiden en te stimuleren in de ontwikkeling. Geestelijk, lichamelijk en sociaal. Hoe geweldig is het niet, als ouders en gastouders samenwerken en goed op één lijn zitten, zodat uw kind in welbevinden kan opgroeien tot een zelfstandig, uniek mens? Een opvang waar uw kind graag naar toe gaat! Daarom vindt Gastouderbureau Westland de klik van groot belang. Tussen gastouder en ouder, maar juist ook tussen gastouder en kind. Het kind staat altijd centraal!

Gastouderbureau Westland vindt betrokkenheid belangrijk en gaat graag bij alle gastouders en vraagouders thuis een intakegesprek aan om al uw wensen te horen zodat er een geschikte koppeling gezocht kan worden.


Ik hoop snel kennis met u te mogen maken.

Inloggen

© Gastouderbureau Westland

Bijgewerkt op 12 juli 2018

Gastouderbureau Westland logo
© Gastouderbureau Westland

Met vriendelijke groet,

Hetty, Loes en Pien.

Lijst

gastouders

Mijn naam is Loes van den Ende. Sinds 1 juni 2016 werk ik voor Gastouderbureau Westland. Binnen de branche heb ik enige ervaring als gastouder en administratief medewerker bij een gastouderbureau. Ik heb de MBO opleiding directie-secretaresse afgerond en ben afgestudeerd voor de HBO opleiding Hoger Toeristisch & Recreatief Onderwijs.


Graag maak ik kennis met u en help ik u bij het vinden van een geschikte gastouder of vraagouder.

Mijn naam is Hetty van den Ende, ik ben getrouwd en heb vier volwassen kinderen.

Sinds 2006 ben ik bemiddelingsmedewerkster geweest en op 21 mei 2014 ben ik officieel gestart met mijn eigen gastouderbureau.


Bent u nieuwsgierig? Bekijk dan deze website en bel of mail voor een afspraak of vul uw gegevens in op de contactpagina.

Welkom bij Gastouderbureau Westland

© Gastouderbureau Westland

Mijn naam is Pien van den Ende. Sinds 1 december 2017 werk ik voor Gastouderbureau Westland.

Ik heb HAVO afgerond, een propedeuse behaald voor Oriëntaalse Talen en Communicatie met specialisatie Japans en de opleiding behaald tot Bemiddelingsmedewerker.


Ik hoop op een zeer voorspoedige samenwerking.